about henri bolt

Wij zijn de natuur, ontworpen en gecreëerd door haar zelf. De simpelheid, kleur en schoonheid in de puurste vorm. Alles wat wij maken komt vanuit de wil en gedachte om te creëren wat wij willen, tegengehouden door niets. Wij willen met H.B. terug naar een basis, vooruit naar alles wat er echt toe doet. Hoe minder je ziet, hoe meer aandacht je kan geven aan dat wat je wel ziet.

 

Stoer & eigenzinnig. Lief en licht rebels. Eigenzinnig omdat het zo is, niet omdat het moet. Niet geremd door trends en goed & fout willen wij de puurheid van onze culturen en afkomst laten schitteren zoals ze echt zijn.

Het fijnste, simpelste en meest geslepen stuk van onze natuur. Simpelheid genaamd; de mens. Voor ons is nu alles wat echt bestaat.

Henri laat de meute de meute en heeft zichzelf gevonden.  

 

Henri is er om jou zelfvertrouwen te geven. Van jouw leeftijd, altijd. Fuck de poespas, jij staat centraal. Wil je je hippe kledingkast zijn of gewoon jezelf? Henri wil niet tegen de stroom in, maar ook niet met de stroom mee. Henri wil de stroom zijn. Een way of life die je zelf mag zoeken en vinden, dus ga ervoor. Henri helpt je een beetje, dat steuntje in de rug dat je mag zijn wie je bent, of wil worden. Alles waar jij je lekker bij voelt.

 

‘Henri Bolt wil samen met jou de authenticiteit en schoonheid van natuur en mens herstellen. Instagram posts zonder regels, gerecyclede verpakkingen, beginnersfouten, kunst, 100% duurzaam papier, humor en veel creativiteit zullen dit mogelijk maken. Wil jij je bij ons aansluiten? Laat het ons weten. Laten we onze natuur, maar vooral onszelf, wat zelfvertrouwen en glans geven. Jij bent het gezicht, wij creeeren de basis.’ 

 

 

Liefs Thomas Eikenaar & Tessa Bolt,

Henri Bolt

Any questions? Leave us a message! info@henribolt.com

or give us a call: Tel: 0631292792 en/of 0623907253