ALGEMENE VOORWAARDEN

Ruilen 

 

Bij Henri Bolt kunt u kleding altijd omruilen! Het nieuwe item wordt kosteloos naar u opgestuurd. Wel moet het geretourneerde item zelf verstuurd en betaald worden.

 

Hoe/wat/wanneer ruilen?

 

Een item kan worden omgeruild wanneer u een andere maat of kleur wilt ontvangen.  Dit doet u d.m.v. het invullen van het contactformulier op de website. Vink het vakje omruilen aan en geef aan wat u wilt omruilen. 

LET OP voordat u uw pakket terug mag sturen moet uw pakket aan alle ondergenoemde voorwaarden voldoen en moet u goedkeuring hebben ontvangen voor de omruiling. Wij reageren binnen 24 uur op uw verzoek. Zodra dit is goedgekeurd sturen wij u z.s.m. uw nieuwe artikel op en kunt u uw pakket naar ons retourneren! 

 

 Retourneren 

 

Items in de Sale of met kortingscodes mogen niet geretourneerd, alleen geruild. 

 

Bij het retourneren van uw item zijn de retournering kosten voor eigen rekening. Voordat u uw pakket kunt retourneren vult u via de website het retourformulier in, uw zending wordt door ons beoordeeld al dan niet goedgekeurd. Dit formulier kunt u vinden onder ‘contact’. Vink het vakje ‘retourneren’ aan en geef aan waarom u wilt retourneren en/of wat de eventuele gebreken zijn, als hier sprake van is. Zonder goedkeuring van ons is er geen sprake van een legitieme retournering. Wij reageren binnen 24 uur op uw verzoek.

 

Zodra wij het geretourneerde pakket in goede orde hebben ontvangen worden de aanschafkosten en de verzendkosten binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening. Verzendkosten worden terugbetaald bij een retournering tenzij er meerdere artikelen zijn gekocht, dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.

 

Algemene voorwaarden retournering en ruiling

Algemene voorwaarden retournering en ruiling

 

- Items uit de Sale of met kortingscodes mogen niet geretourneerd, alleen geruild. 

- Artikelen moeten in originele staat terug; kaartjes er aan, ongedragen, in nieuwe staat, ongewassen en in de originele verpakking. (toegevoegde sticker is voor u.)

- Retournering en ruiling binnen 14 dagen.

- Ruilen kan, retourkosten zijn voor jezelf, verzend kosten v.h. nieuwe item worden vergoed. 

- Producten die met korting worden aangeboden kunnen niet geretourneerd. Persoonlijke kortingscodes vallen hier buiten. Omruilen is mogelijk zolang de voorraad strekt. 

- Verzendkosten worden terugbetaald bij een retournering mits er meerdere artikelen zijn gekocht, dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.

-       Bij ruiling of retournering mag het artikel na goedkeuring van Henri Bolt verstuurd worden naar: 

 

 

Graanland 21

9205 EE

Drachten

Friesland, Nederland

tnv. Henri Bolt